Snygga, snabba bilar

Att åka nercabbat och känna vinden i håret är en frihetskänsla utöver det vanliga. Eller att sitta i en snabb bil med snabba dekaler och känna att livet nästan stannar upp utanför. Men det är även en fantastisk upplevelse att fara runt på landsbygden i 40 km/h och bara insupa den makalösa naturen sittandes i ett skönt säte med behaglig Air condition. Ja, det här med bilar är fantastiskt.  

Och det omättade intresset som finns är nästintill lika fantastiskt. För några dagar sedan såldes den hittills dyraste bilen, och det var en Mercedes W196 för 19,6 miljoner pund, ungefär 197 miljoner kronor och en bil som förut ägdes av formel 1 legenden Juan Manuel Fanfio. Ja, vad ska man göra om du har oändligt mycket med pengar om inte vara den som betalat mest för en bil i hela världen. Då finns du säkert med i Guinness rekordbok.

Pimpa bilen själv

Alla har vi inte råd med miljonbilar och ibland behövs det bara lite snygga dekaler för att piffa till den. Och åker du i en tjänstebil och har egen firma är det ännu viktigare att du tar hand om din bil och visa upp den. Att vända sig till någon som kan fordonsreklam är en bra investering som kan leda till många fler kunder. För, du har väl inte glömt att bilen är en perfekt reklampelare om du vill visa upp någonting då du konstant åker omkring i den. Här är det fantasin som sätter gränserna men tänk på att tänka långsiktigt när det kommer till din bil för du vill gärna inte göra om dekalerna och lacken tusen gånger.